Meedoen

Kom eens meedoen en ontdek of Vrijmetselarij bij u past. Of kom op een heel laagdrempelige manier Broeders en Zusters tegen die u anders waarschijnlijk nooit zou ontmoeten. 

Kijk op de programmapagina voor de agenda. Openbare lezingen zijn toegankelijk voor iedereen. Aanmelden via het genoemde ia dit email-adres.

Maçonnieke avonden zijn toegankelijk voor Nederlandstalige leden van alle gerenommeerde maçonnieke Ordes uit binnen- en buitenland. Dezen kunnen zich als visiteur aanmelden via bovenstaand email-adres. Zij worden gevraagd bij aanmelding, vanwege de toetsing, gebruik te maken van de maçonnieke taal- en schrijfwijze inclusief gebruikelijke afkortingen. Vermeld alstublieft ook de Loge waarin gewerkt wordt en de hoogste graad. Toegelaten visiteurs ontvangen kort voor de zitting de Zoom-inloglink op het e-mailadres dat is gebruikt voor de aanmelding. 

Vrijmetselaren zijn ook welkom te visiteren bij de fysieke zittingen van de organiserende gemengde loges Plato Den Haag en La Liberté Delft.

Ter ondersteuning van onze activiteiten wordt er tijdens elke ZOOM-sessie een digitale collecte gehouden om de kosten te dekken. Bezoekers kunnen bijdragen via een QR-code of door rechtstreeks geld over te maken naar de getoonde bankrekening.